Vlaggen & Masten

Een vlag uithangen is een eeuwenoude manier van opvallen op subtiele wijze. U laat daarmee de trots van uw bedrijf of merk zien. Vlaggen en masten hebben een dynamische uitstraling en kunnen vaak ook zonder vergunning worden gehangen of geplaatst.

Elke Pevitext vlaggenmast wordt afgemonteerd met onderdelen in de hoogste kwaliteit. Het nastelbare grondanker is thermisch verzinkt om een lange levensduur te waarborgen, en alle hijskoorden zijn speciaal ontwikkeld voor extreem weer.

Vlaggen hijsen met uitwendig of inwendig hijskoord. Hierdoor hoeft de mast niet altijd gekanteld te worden. Ook niet bij masten met een banierstang.

Wij leveren en plaatsen de masten en vlaggen van hoogwaardige kwaliteit. Informeer naar onze zeer scherpe prijzen van ons vlaggen assortiment. Eenvoudig of compleet fullcolor. Per stuk of in serie, laat u verrassen door onze offerte.

  • Horizontale vlaggen van miniatuur formaat tot mammoet afmetingen
  • Baniervlaggen die verticaal hangen aan een banierstang
  • Scheepsvlaggen
  • Tafelvlaggen

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Belettering – autoreclame -gevelreclame -lichtreclame – reclameborden -grootformaat printwerk – drukwerk – stickers- zeefdruk -vlaggen - containerbelettering

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze acties.

Contact

Marconiweg 13A
3316 AM Dordrecht
Nederland

078 - 619 60 72
info@pevitext.nl
www.pevitext.nl