Gevelreclame

Gevelreclame maakt uw bedrijf voor een buitenstaander vindbaar en zorgt mede voor het signaal naar nieuwe klanten. De eerste indruk is daarbij de belangrijkste. Het is een duurzame manier van reclame maken, want een goed geconstrueerde gevelreclame gaat jaren mee. Of deze nu onverlicht, verlicht of aangelicht is. Bij gevelreclame wordt ervoor gekozen de naam van het bedrijf op de gevel te plaatsen òf een reclameboodschap te tonen. Dat laatste kan een tijdelijke promotionele boodschap zijn of een creatieve uiting wat dan meer op een decoratie lijkt.

Kunststof letters, spandoeken, doosletters, reclameborden: met een goed ontworpen en uitgevoerde gevelreclame van Pevitext staat uw bedrijf op de Kaart! Uitgaande van uw bestaande huisstijl kunnen wij een voorstel doen waarvan u versteld staat. Wij hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring en een grote lijst referenties. Van de bakker op de hoek tot bekende multinationals.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Belettering – autoreclame -gevelreclame -lichtreclame – reclameborden -grootformaat printwerk – drukwerk – stickers- zeefdruk -vlaggen - containerbelettering

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze acties.

Contact

Marconiweg 13A
3316 AM Dordrecht
Nederland

078 - 619 60 72
info@pevitext.nl
www.pevitext.nl