Containerbelettering

: (tank)Container belettering is onze grootste tak van dienst. Vele tienduizenden (tank)containers bewegen er wereldwijd rond die wij hebben voorzien van logo’s en (technische) beletteringen. Veelal worden de containers geplakt door de klant zelf en zorgen wij voor de productie en de logistiek. Tankcontainers zijn rondom tevens voorzien van waarschuwingsstickers en pictogrammen (containerdecals). Wij hebben de kennis en know how in huis om aan alle regelgeving voor deze decals te voldoen. In 2019 hebben wij bijvoorbeeld voor onze opdrachtgever NewPort 5.000 tankcontainers voorzien van logo’s en hebben deze gedistribueerd naar veel landen in de hele wereld.

Direct of indirect hebben wij geleverd aan klanten zoals o.a.:

Burg Service B.V., NewPort, Hoyer, GCA transport, den Hartogh logistics, Bertschi Durrenasch, Geseaco, Trifleet, Peacock, Nijman Zeetank, de Rijke, RTCL, van Den Bosch, Rinnen transport, CIMC Enric, TWS, Eurotainer, Stolt tankcontainers, ITC, VOTG tankcontainers, BASF, Jan Dohmen B.V., Richter, R.M.I., Seaco, Exsif en vele anderen.

Wij werken met duurzame, hoogwaardige zelfklevende folies die al dan niet gelamineerd bestand zijn tegen veel chemicaliën: Avery, 3M, Oracal en andere merken. Onze afdeling DTP heeft alle vaardigheden in huis om snel te schakelen en conform de richtlijnen te ontwerpen. Voor de meeste orders geldt: Vandaag besteld, morgen geleverd! En als het moet nog sneller.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Belettering – autoreclame -gevelreclame -lichtreclame – reclameborden -grootformaat printwerk – drukwerk – stickers- zeefdruk -vlaggen - containerbelettering

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze acties.

Contact

Marconiweg 13A
3316 AM Dordrecht
Nederland

078 - 619 60 72
info@pevitext.nl
www.pevitext.nl